Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-30-2007   #3 (permalink)
kelebek_im
Vip Bayan Üye

kelebek_im - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiyenin En Kaliteli Bilgi Paylasim Mekani AKdenizForum..
Kullanıcı Bilgileri

Üye No: 2957
Extra Bilgiler
Tecrübe Puanı: 39
Rep Gücü : 63
Rep Derecesi : kelebek_im is on a distinguished road
İletişim

Alıntı:
aprill´isimli üyeden Alıntı
kizim ne diim basin fena yanmis senin bi zamanlar bende oyleydiim ama artik bosferdim sende seviyosan soyle deriim
ahh ahh bılıorkı zaten :( bana dıorkı sen cok ıyı bırısın ben bu zaman kadar sen gıbı bırını tanımadım ama elımden bısey gelmıo gönul bu ıste dıo kı haklıda zorla benı sevmesını ısteyemem onunla gecırıdıgm zamanlar cok guseldı bu zamana kadar aradıgım bekledıgım bırıydı off yhaaa offffff bana benım ıcın herseyı göze alacagını söluo ama ama baskasını sevıo bu ne demek bılıorum yanı emınm kı onun ıcınde bana karsı seyler var olmasa bana bu kadar ıyı davranmaz bı ınsan sadece arkadas olarak gördugu bırıne bu kadarını yaparmı ??? bnce yapmaz yada ben öyle görmek ıstıorum bılmıorum yha cok kötu bısey

ஐ◄███▓▒░░ k€L€ß€k_im ░░▒▓███►ஐ

ş!md! masumca b!® söz LazIm ßana

[§én bOşvé® onlà®I uÇ gönlüncé onLà®ın h!ç kànàtLà®ı oLmàdık! §én uç hép kénd!n g!ß! kéLéßék g!ß! onlà®In kànàtlà®I ®énga®énk dé!L...]

vİvà fO®3v3®

AkdenizForum Toolbar Sitemizi Daha İyi Kullanmak İstiyorsanız Daha Kolaylıkla Sizde İndirin [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...]
kelebek_im isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla