Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2008   #1 (permalink)
briselies
Amatör Üye

briselies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiyenin En Kaliteli Bilgi Paylasim Mekani AKdenizForum..
Kullanıcı Bilgileri

Üye No: 57213
Extra Bilgiler
Tecrübe Puanı: 18
Rep Gücü : 50
Rep Derecesi : briselies is on a distinguished road
İletişim
Standart oscommerce alış veriş scripti kurulum sorunu-çözümü

arkadaşlar, özel msjla bir arkadaşımız bişey sormuştu, onu cvpladım ama başka arkadaşlarımızda webmaster olduğu için oscommerce script sorunu yaşayabilir. arkadaşımız kuramamış ben sitemde denedim bi kaç sorunla karşılaştım ve hallettiktensonra sizlerlede paylaşmak istedim. oscommerce-2.2rc2 Alışveriş scriptinin, son sürümünde kurulum yapamayan arkadaşlarımız var, kurulum sırasında www istediği yere site adresini yazdığımız zaman ve kurulum bittiği zaman, siteyi görmek istediğimizde, [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...] bu tip salak bi adres çıkıyor ve templatesi bozuk, dosya yollarını ve linklerini falan görmüyordu... yani kurulum tam olarak bittiği halde ek*** olan birşeyler vardı. bu salak adres yüzünden. az inceledim ve install.php yi kurcaladım, sonunda sorunun install sayfalarında olduğunu gördüm, ek*** kod yani ve kodları tamamladım. şuan sorunsuz kurdum siteme... kuramayan arkadaşlarımız için bu hazır kodları paylaşmak istedim. indireceğiniz dosyaları, oscommerce-2.2rc2\catalog\install\templates\pages içindeki install dosyalarıyla yer değiştirin. kurulumunuz sorunsuz olarak gerçekleşecektir. kolay gelsin..

[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...]
briselies isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla