Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2008   #6
Auramsen
Administrator

Auramsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiyenin En Kaliteli Bilgi Paylasim Mekani AKdenizForum..
Kullanıcı Bilgileri

Üye No: 1999
Extra Bilgiler
Tecrübe Puanı: 100
Rep Gücü : 8442
Rep Derecesi : Auramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond reputeAuramsen has a reputation beyond repute
İletişim
Arrow --->: Seni Deliler Gibi Seviyorum...! =)

Alıntı:
BiLL´isimli üyeden Alıntı
anLatııqından bişi anLadımsa arap oLiyim neyse anLadım az chokda eğer bu yaşda aşık olmak felan felan işte böyle böyle diyosan

cevabım Hazır :D

aŞkın yaşı oLmaz
YOK
Hazır cevap tatlı şey seniiii
Aşık olmak güzeldir. OL

Yasal Uyarı:
Dosyaları bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır.
Dosyalar tanıtım amaçlı olduğundan hak sahibi şahıs veya şirketin bize mail atması halinde,isteği üzerine tüm dosyaları kaldırılır.

[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...]

[ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...] [ÜYE OLMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK BEDAVA ÜYE OLUN...]
Auramsen isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla