Konu
:
Affet Annecim
Tekil Mesaj gösterimi
06-12-2008
#
10
ShekeяstyLe
Super Moderator
Türkiyenin En Kaliteli Bilgi Paylasim Mekani
A
K
deniz
Forum
..
Kullanıcı Bilgileri
Üye No:
51297
Extra Bilgiler
Tecrübe Puanı: 79
Rep Gücü
: 5945
Rep Derecesi
:
İletişim
--->: Affet Annecim
Alıntı:
aslimaytekin
´isimli üyeden Alıntı
İtiraf ediyorum depresyona girmiştim ve antideprasan ilaçları kullanıodum mutlu olduğum tek şey erkek arkdşımın yanında olduğu zamanlar(o zamanlar bile sınırlendiğim oluodu),evde tek olmak ve alışveriş yapmaktı.Bu alışveriş yapmak bnde hastalık derecesine gelmişti marka tutkusuda vardı tabı(Aslında bu hala devam edıo)Neyse bigün aslında karakterıme hiç uygun bir davranş olmayan bişeyi yaptım...Annem genelde gümüş yüzük kullanır ama evde tadilattan sonra altın yüzükleri ortaya koymuş daha doğrusu kutusnda gördüm (bundan önce altın kaplama saat koymuş fakat altın olmadığı için bozduramamıştım)....
Yüzüğü alsammı almasammı dıe düşündüm ne de olsa annem takmıodu aklıma giysiler süslü kokoş şeyler geldi neyse dedim alıyımda ben büyüyünce anneme bundan bin kat daha güzelini alırım....O akşam hayallerle uyuyamadım giysiler falan filan....En sonunda yüzüğü bozdurdum 115ytl aldım ertesi gün bütün mağazalara girip çıkmaya beğendiğimi almaya başladım...Hemencecik bitiverdi ama ne zaman minibüsle o kuyumcunun önunden geçsem hala içimde bi sancı var çok üzülüyorum ve çok pişmanım ÖZÜR DİLERİM ANNECİM HAKKINI HELAL ET
pekı annen sormadımı bu gıyısılerı hangı paradan aldın kızım dıe ??
αđαмıиα qöяe мυαмełe чαραяıм
κiмiиe ıчıı κiмiиe κöтÜü øчиαяıм
καяακтeяiм ħακκıиđα чøяuм чαρмaчα καłqмαчıи
κiмšeчe qeяçeq вeиı тαиıтмαđıм
(,..
ShekeяstyLe
Açık Profil bilgileri
ShekeяstyLe - Daha fazla Mesajını bul